Matadifeest 2018

Zaterdag 23 juni, 14:00-00:00

Op zaterdag 23 juni is het zover: Matadifeest in het Paul Van Ostaijenpark, met o.a. de WK match België-Tunesië op 2 grote schermen (met pronostiek en een prijs voor de winnaar), een reuzetafelvoetbal, spelplezier voor de kids, een bakwedstrijd met toffe prijzen, ijsjes, popcorn, een optreden van Circus In Beweging, foodtrucks en een praat- en danscafé. Als je nog geen papieren formulier hebt ontvangen en ge-emailed naar matadiwijk@gmail.com, of simpelweg de Google Form hieronder hebt ingevuld, dan is het nu 't moment. !!! BELANGRIJK Eten bestellen van de foodtrucks kan enkel op voorhand, en we zoeken nog vrijwilligers die willen meehelpen. Als je nog geen raamaffiche hebt ontvangen en opgehangen vragen we je vriendelijk om dit alsnog te doen - ookal kom je niet. Bedankt om ons te steunen!
Categorieën: Activiteit